Vježbe za mame i bebe su osmišljene kako bi koristile i mamama i bebama. Sa bebama se rade vježbe koje su korisne za njihovu koordinaciju, motoriku i fizički razvoj. Stvara se jača povezanost između mame i bebe jer su to vježbe koje za bebu predstavljaju igru i kroz koje se beba smije i zabavlja, tu su također vježbe maženja sa mamom, vježbe plesanja u ritmu sa muzikom. Bebe se međusobno igraju, istražuju i upoznaju i tako šire krug ljudi s kojima su stalno okružene, čime se razvija njihova društvenost i radoznalost.

Vježbe za mame i bebe su posebno korisne onim mamama koje bi rado vježbale a nemaju kome ostaviti svoju bebu ili se ne žele razdvajati od nje. Vježbanjem sa bebom mama ima osjećaj da radi nešto dobro i za sebe i za svoje dijete. Većina mama na treninge dolazi sa bolnim leđima te bolovima u vratu i  ramenima, što je posljedica čestog nošenja beba i loše posture tijela pa su vježbe usmjerene upravo na poboljšanje posture tijela, istezanje te jačanje oslabljelih mišića.

 

Instruktorica: Jenny Kamber Škufca, certificirani prenatal i postnatal instruktor, prenatal i postnatal yoga instruktor, instruktor pilatesa i yoge, voditeljica rekreacije u trudnoci, praktikant prema BFM (Baby Functional Movement) metodi

Sve daljnje informacije mozete dobiti na 098/368-305