Ukoliko zelite pripremiti svoje tijelo za porod, nauciti kako pokretima i polozajima ubrzati porod, smanjiti bol za vrijeme trudova, nauciti pravilno disati za vrijeme trudova i izgona…onda je ovaj TECAJ za Vas!
Na tecaju pripreme za porod za trudnice i partnere nauciti cete:
 
❗️kako pokretima i manipulacijama otvarati gornji otvor zdjelice u latentnoj (pocetnoj) fazi trudova
 
❗️kako pokretima i manipulacijama otvarati srednji otvor zdjelice u aktivnoj fazi trudova
 
❗️koje polozaje i pokrete raditi kako bi se beba namjestila u optimalan polozaj kako bi se ubrzao porod i kako bi se smanjila bol kod trudova
 
❗️kako disati, masirati se i opustati kako bi potaknuli lucenje oksitocina te kako bi opustili zdjelicne misice i olaksali spustanje bebe
 
BONUS:
 
- Besplatno sudjelovanje u trajanju od mjesec dana u facebook grupi Vjezbe za trudnice gdje vjezbajuci s nama pripremate tijelo za ugodniju trudnocu bez bolova, za laksi i brzi porod i oporavak nakon poroda (redovna cijena je 200kn)
- 50% popusta na 1 mjesec vjezbanja sa bebom u nasoj facebook grupi Baby fitness sto mozete iskoristiti nakon poroda (redovna cijena 200kn)
 
Ovaj tecaj pokazati ce vam sve ono sto sam ja htjela znati dok sam bila trudna a saznala sam tek naknadno istrazujuci i pohadjajuci razne tecajeve i edukacije…ovdje sam izdvojila ono najbitnije i najkorisnije za vas
Tecaj se organizira UZIVO (300kn po paru) i ONLINE (250kn).
Ukoliko pohadjate tecaj uzivo, isti se organizira u malim skupinama, u prostranoj dvorani (u sklopu fitness centra Active). Nakon tecaja dobiti cete link na snimku tecaja tako da jos mozete koji put pogledati i podsjetiti se ukoliko nesto zaboravite.
Online verzija je link na snimku u trajanju od 60 minuta koja ce vam ostati za stalno i koju mozete pregledati koliko puta zelite.
PRIJAVE I UPLATE
Sve sto trebate napraviti kako bi dobili ONLINE verziju tecaja je da uplatite 250kn na racun Malog svijeta HR1923600001102766547. Pod opis placanja stavite “Edukacija-oib platitelja”. Nakon sto uplatite obavijestite nas da vam posaljemo link na video.
Za UZIVO pracenje tecaja javite nam se da vas obavijestimo o terminu sljedeceg tecaja.
 

Za sve info javite se u inbox ili na 098 368 305