O NAMA

U Malom svijetu brinemo o zdravlju žena u trudnoći i poslije poroda, te o zdravom motoričkom razvoju beba do godine dana.

Kroz trudnoću se trudnicu na VJEŽBAMA ZA TRUDNICE usmjerava kako na siguran način nositi i čuvati trudnoću, priprema ju se za porod, uči kako smanjiti bol prilikom trudova, kako se nositi sa porodom i danima poslije poroda, pomaže joj se tijekom cijele trudnoće raznim vježbama i položajima koji joj povećavaju fleksibilnost i mobilnost te ju osnažuju kako bi mogla lakše nositi trudnoću i kako bi mogla lakše roditi.

Ukoliko niste u mogućnosti vježbati s nama u centru, nudimo vam i opciju

ONLINE VJEŽBI ZA TRUDNICE.

 

Na VJEŽBAMA ZA MAME I BEBE najprije vježbaju mame koje snaže mišiće oslabljele kroz trudnoću, rade na mobilnosti i uklanjanju bolova, a zatim vježbaju bebe s kojima se rade vježbice prilagođene njihovoj razvojnoj dobi. A nakon vježbanja slijedi zabavica uz pjesmice i ples :)

Ukoliko niste u mogućnosti vježbati s nama u centru, nudimo vam i opciju

ONLINE VJEŽBI ZA MAME I BEBE.

 

 

Mali svijet nudi i opciju INDIVIDUALNOG TRENINGA KOD KUĆE kako bi klijentima u njihovom domu pokazali vježbe za mamu i vježbe za bebu.

 

Kako bi se trudnice još bolje pripremile za porod, organiziramo UŽIVOONLINE TEČAJ PRIPREME ZA POROD ZA TRUDNICE I PARTNERE kako bi naučili tehnike disanja, pokrete, položaje, masaže i manipulacije kojima se može utjecati na brži i lakši porod.

Vježbe vodi Jenny Kamber Škufca; fizioterapeutski tehničar, voditeljica rekreacije u trudnoći educirana od strane Hrvatske udruge fizioterapeuta za zdravlje žena, porođajna edukatorica, licencirana voditeljica prenatal pilatesa, prenatal i postnatal yoge, praktikantica po BFM metodi (Baby functional movement), voditeljica po Active natal metodi. Jenny se stalno educira na području prenatalne i postnatalne njege žena, te na području dječjeg rasta i razvoja.